تابستان اولین ایام طلایی
- نوشته شده توسط Super User
امتحانات خرداد به پایان رسید؛ نتیجهی نهایی و حاصل زحمات یک سال تحصیلی بر روی ورقی به ابعاد A5 نمایانگر است. نتیجهی دوستان و همکلاسیها را میپرسیم. بعضی نتایج تعجبآور است. از کسی که توقعی نداشتیم نمرهای بهتر از ما گرفته است. یک حسی به سراغمان میآید. «من چه کم از فلانی دارم؟ جبران میکنم و از او بهتر میشوم»؛ اما این حس واقعی است یا فقط یک حس زودگذر و بیریشه است؟
سؤال: چهطور میتوانیم در طول سال نتیجهی بهتری بگیریم؟ چهطور میشود واقعاً لیاقت نمره یا دانشگاهی را که میخواهیم به دست آوریم؟ راز موفقیت بعضی از افراد که بهظاهر از ما ضعیفتر هستند اما نتیجهی نهایی خلاف آن را ثابت میکند چیست؟
هر دانشآموز در طول سال با 4 دورهی طلایی روبهروست. یکی از رازهای موفقیت، نحوهی برخورد با این دورههای طلایی است. این 4 دوره عبارتاند از:
-
1. تابستان
-
2. دیماه
-
3. عید (ایام نوروز)
-
4. خردادماه
در این مقاله ایام طلایی تابستان و نحوهی گذراندن آن را برایتان توضیح میدهم. امتحانات خرداد سنگین و خستهکننده است. تعدادی از دانشآموزان ترجیح میدهند استراحت کنند و از لحاظ روحی تجدید قوا داشته باشند. گرمای طاقتفرسای تابستان نیز به این استراحت کمک میکند تا این دانشآموزان تابستان را هدر بدهند؛ در حالی که بعضی از افراد از این روزها نهایت استفاده را میبرند و کمی و کاستیای را که در طول سال تحصیلی داشتهاند جبران کنند.
روزهای تابستان اولین دورهی طلایی برای یک دانشآموز است؛ زیرا وقتی رقبای او به استراحت میگذرانند میتواند تلاش کند و نقاط ضعف و کمی و کاستیهایش را جبران کند و خود را ارتقا دهد تا در مهر که همه تازه میخواهند درس خواندن را شروع کنند او آمادگی چشمگیری دارد.
از همین حالا تابستان را جدی بگیرید.